Photo by Andreas

Photo by Andreas

Posted · Add Comment
Hej! Jag heter Andreas. Det är jag som är Andreas i Photo By Andreas. Vad roligt att just du är här! Det betyder att du letar efter en bra fotograf? Ingen kan göra allt bra, så jag har specialiserat mig på det jag gör bra: bröllopsfotografering och boudoirfotografering.
Mitt jobb som er professionella bröllopsfotograf är att ge er en grej mindre att tänka på och oroa er för, inför och under er bröllopsdag. När ni bokar mig som er fotograf kan ni vara lugna med att allt bara funkar.
Jag är professionell – jag håller utsatta tider. Jag har koll på läget. Jag har jättedyr fotoutrustning, jag har reserv av allt OCH jag kan använda den. Känns det lite osäkert hur man ska stå framför kameran? Lugn, jag har hundra idéer.
Jag är erfaren – jag har fotat många, många bröllop. Jag ser ofta vad som ska hända och kan placera mig för att fånga ögonblicket. Jag kan föra mig och jag smälter in. Ni kommer knappt märka av mig. Vad som helst kan hända under bröllopsdagen. Jag har inte varit med om allt, men mycket
Jag är investerad – jag vill att varje bröllop jag fotograferar ska bli det bästa jag gjort! För att lyckas behöver vi samarbeta. Jag kommer guida er genom allt som har med bröllopsfotograferingen att göra.
Är ni intresserade av att höra vad jag kan erbjuda just er? Skicka genast ett mail eller slå en signal, så pratar vi vidare.

Facebook www.facebook.com/photobyandreas
Hemsida www.photobyandreas.se
Instagram: https://www.instagram.com/photo_by_andreas/
Mobil 0707156371
Epost info@photobyandreas.se