Bohlins Guld

Bohlins Guld

Posted · Add Comment
Det gäller att välja sin vän för livet med omsorg. Och då syftar vi naturligtvis på både Din partner och Din förlovnings-/vigselring!
Vi har Karlskrona s bredaste sortiment utav förlovning- & vigselringar, här finner Du allt från klassiska ringar, till ringar ifrån en mängd kända varumärken. Du kan också skapa helt egna unika ringar tillsammans med en av våra guldsmeder. Allt för att Du ska få den ring som följer Din personlighet, Din stil och Dina färger genom livet. En ring som verkligen är Den Rätte!
Välkommen in & titta på Karlskronas största sortiment av förlovning- och vigselringar!

Kolla gärna in våra egentillverkade förlovnings och vigselringar, som vi gör på vår verkstad. Alla stenar infattas av Sveriges enda Juvelfattarmästare Magnus Svärd.

Bohlins guldsmedsaffär är en butik med 150 år på nacken. Idag är vi en av Karlskronas äldsta butiker. Vi är inte medlemmar i någon rikstäckande kedja, utan vi åker regelbundet på mässor och handplockar smycken som vi tror att Du tycker om. Vi försöker att inte ta hem samma smycken igen. Allt för att Ditt smycke skall bli så personligt som möjligt.

Axel
info@bohlinsguld.se
0455-10824
Webbplats