Elin Mikmar Fotografi

Elin Mikmar Fotografi

Posted · Add Comment

Jag älskar att fotografera och det har varit en av mina stora passioner under hela min uppväxt.
Min önskan och strävan är att ni ska slappna av framför kameralinsen, att ni kan få vara er själva och ha en rolig stund men att ni framförallt ska bli nöjda med resultatet. Så nöjda att ni att ni alltid kan ta fram bilderna, när ni är gamla och rynkiga och minnas tillbaka med värme och glädje.

Jag vill fånga ER bröllopsdag, då ni firar er kärlek! Då ni säger ja till varandra, på ert sätt – kanske tillsammans med två hundra personer, eller kanske endast med två nära vänner som vittnen. Hur som helst kommer er bröllopsdag att vara magisk och när dagen är över är bilder ovärderligt att ha och titta tillbaka på.

Jag vill dokumentera de där små skrynkliga, urgulliga fötterna på ert nyfödda underverk. Som får era hjärtan att slå dubbelslag och känna känslor ni inte trodde fanns.

Eller vill ni, för en gångs skull, att alla i familjen ska få vara med på en och samma bild? Tillsammans leker vi fram avslappnade bilder som visar vilka NI är.

Elin Mikmar
hello@elinmikmar.se
0735-401370
Webbplats
Blogg
Facebook
Instagram